Rubriky
Nezařazené

Jak to teď bude

Vzhledem k rozvolňování vládních opatření proti COVID-19 uvádíme nové informace. Schůzky do konce školního roku u nás neproběhnou, avšak se stále připravujeme na nadcházející Letní tábor. Proto proběhne schůzka rodičů ve čtvrtek 28. 5. 18:00 před naší klubovnou. Schůzka není povinná, ale dozvíte se spoustu důležitých informací. Je svolána za účelem:

  • podání informací o přípravě táboru, programu a hygienických opatřeních
  • vyzkoušení různých velikostí kroje, pokud potřebujete nový nebo pokud máte nováčka a na místě jej objednat
  • popř. darovaní nebo prodeje kroje
  • nákupu potřebných nášivek (bude možnost zakoupit také na táboře)

     

Na schůzce také bude možnost dostat vytisknutou přihlášku nebo ji už přímo odevzdat i s penězi. Druhý termín odevzdání přihlášek a peněz bude v čtvrtek 4. 6. od 16:00 do 18:00 v klubovně. Přihlášku je také možno poslat naskenovanou na email vasek-putala@seznam.cz a peníze poslat na účet (uveden v přihlášce).

Pro skauty (věk 2. stupně ZŠ) je možnost, že mohou cestu na tábor, třídenní výpravu a cestu z tábora absolvovat na kole. Proto vás prosíme, aby byli skauti vybaveni povinnou výbavou na kolo (uvedeno v příloze). Potvrzení se bude odevzdávat při odjezdu z klubovny na tábor. Vlčata si musí počkat až vyrostou, pokud mají zájem. Taktéž, pokud se nějaký skaut necítí, že by ujel, např. třídenní výpravu, není to podmínkou, aby mohl jet na tábor. Zúčastní se pěší dvoudenní výpravy.

Ostatní důležité informace naleznete v přihlášce. Pokud máte dotaz, nezapomeňte ho na schůzku rodičů nebo jej směřujte na vůdce oddílu (záložka kontakt).

Přílohy:

  1. Potvrzení o seznámení s cyklotáborem
  2. Přihláška